::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

!انجمن تفریحی و تخصصی ابزار قرمز

ابزار قرمز با اهداف کمک به وبلاگنویسان ایرانی به صورت رایگان در سال 92 شروع به کار کرده
می کوشد تا بهترین ها را برای کاربران خود فراهم کند.
کافیست مشکلاتتان را با تالار گفتگو ابزار قرمز در اشتراک گزارید تا در کمترین زمان مشکلتتان حل شوند!


تعداد بازدید : 194
آفلاین



ارسال‌ها : 17
عضويت : 23 /6 /1398
از جوش لیزر در صنایع مختلف و جهت جوش دادن انواع متریال فلزی و غیر فلزی استفاده می گردد از جمله متریالها می توان از تیتانیوم، نیکل، قلع، روی، مس، آلومینیوم، کرم، نیوبیوم، طلا، نقره و بسیاری دیگر از فلزات نام برد. جوش لیزر جهت جوشکاری دو نوع فلز مختلف مانند مس – نیکل، نیکل – تیتانیوم، مس – تیتانیوم، مس – برنج و مس – فولاد کم کربن و ....


همچنین از خدمات جوش لیزر به طور گسترده در صنعت ارتباطات موبایل، تولید قطعات الکترونیک، ساخت قاب عینک، جواهرسازی، ساخت ماشین آلات دقیق، ساخت تجهیزات پزشکی، ساخت لوازم خودرو، تولید کالاهای تزئیناتی و سوغاتی و بسیاری دیگر از صنایع استفاده میگردد.
خدمات حک لیزر و برش لیزر با قابلیت حکاکی و برش ظریف روی فلزات و حک و برش لیزر غیر فلزات با سرعت بالا، خروجی مطلوب و راندمان بالا می باشد جهت مشاهده نمونه کارها و برش لیزری به سایت جوش لیزر مراجعه نمایید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت جوش لیزر مراجعه نمایید.
جوش لیزر , حک لیزر , برش لیزر
یکشنبه 29 تیر 1399 - 13:03
آفلاین



ارسال‌ها : 144
عضويت : 25 /10 /1397
پاسخ : 1 RE چرا جوش لیزر ؟ :
قهوه فوریچیست؟ به طور کلی، قهوه فوری همان قهوه دم شده است که تقریبا تمام آب آن خارج شده است. این فرایند پیچیده نیست و تغییرات شیمیایی عجیب و غریبی در آن رخ نمی دهد. در حقیقت، قهوه فوری همان قهوه خالص است و ممکن است آن را با عناوین پودر قهوه، قهوه محلول و یا قهوه کریستالی هم بشناسید. چگونه قهوه فوری ساخته می شود؟ (نمایندگی فروش قهوه)دو روش کلی برای تولید کریستال های قهوه فوری وجود دارد: خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی اما قبل از خشک کردن، قهوه دم می شود و یا با یکی از این روش های زیر غلیظ می شود:تبخیر در خلا: فرایندی که در آن قهوه در دمای پایین تر به جوش می آید. این مرحله برای غذاهایی مانند کچاپ، شیر خشک و ساید غذاهای تجاری استفاده می شود. غلظت به روش فریز: فرآیندی که با عطر و طعم سازگاری بیشتر دارد و آب آن حذف می شود و مایع غلیظ تری بجای می ماند. این روش همچنین برای تولید عصاره آب میوه های و عصاره سرکه و غیره استفاده می شود.روش خشک کردن انجمادی: در روش خشک ‌کردن انجمادی ، قهوه آماده شده در دمای -40 درجه سانتیگراد منجمد و پس از برش تبدیل به تکه های جامد و حلال در آب میشوند. سپس آنها را در دمای پایین و تحت خلاء خشک میکنند که در نتیجه تبدیل به قهوه فوری آماده مصرف میشود. در این روش کیفیت عطر و طعم با توجه به درجه حرارت بسیار کم و شرایط خشک کردن ملایم محافظت می شود. از مزیتهای این روش اکسید نشدن قهوه، ایجاد نشدن ترکیبات جدید در قهوه، کاهش چسبندگی و توده‌ای شدن قهوه میباشد.روش خشک کردن پوششی: در روش خشک کردن پاششی قهوه آماده شده به یک جریان هوای گرم در بالای یک برج استوانه ای بلند اسپری می شود. قطرات قهوه در این برج رطوبت خود را ازدست داده و در زمانی که به پایین استوانه میرسند تبدیل به جامدی حلال در آب و بافت دار میشوند. این پودر آماده حل شدن مجدد در آب است . متاسفانه، در این فرایند، دمای بالای روی روغن قهوه بر روی عطر و بو قهوه تاثیر گذاشته و بیشتر عطر و طعم قهوه از بین می رود. این فرآیند پرکاربردترین روش برای تهیه قهوه فوری است. قهوه فوری حاصل از این روش رنگ روشن تر و دانه بندی درشت تر دارد که به اصطلاح قهوه Gold نامیده میشود.

معرفی محصولات فروشگاه اینترنتی خوش کالا:

فروشگاه قهوه
خرید بهترین قهوه
خرید قهوه
خرید قهوه اسپرسو
خرید قهوه روبوستا
فروشگاه قهوه
خرید قهوه ترک
خرید قهوه فرانسه
قهوه روبوستا
کپسول قهوه
قهوه ترک
قهوه اسپرسو
قهوه فرانسه
خرید قهوه فوری
سه شنبه 14 بهمن 1399 - 23:48



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.